Robyn Dehart Camdan Kalp

10:21:00

Claudia, babasının evlenmesini istediği kişi olan Richard ile evlenmek için çok sevdiği işinden istifa etmesi gerekmektedir. Bu işi, "C. J. Prattley" adıyla sosyete partilerini gizlice resmetmektir. İstifa etmek için ofise girdiğinde onu bekleyen sürprizden haberi yoktur. Bu sürpriz ise gazetenin patronu Derrick Middletondur. Derrick, hovardo yaşamı ve gazetesine önem veren biriyken bir anda kendini Claudia ile flörtleşirken bulur. Bu flörtleşme tutkulu aşka dönüştüğünde ise önlerindeki engelleri aşmak zorundadırlar. En önemli engel ise Claudia'nın babasıdır. Claudia'nın babası aslında yolsuzluk yapan biridir ve geçmişte bir adamı tehdit ederek hazineden para çalmıştır. Derrick bunu açığa çıkartmak ister fakat Claudia'ya aşkı ona babasını tehdit edip onun buradan uzaklaşmasını söyler. Fakat umduğu gibi olmaz ve Claudia bu durumu öğrenir. Babasının yanına gittiğinde her şeyi anlayan Claudia hayatı boyunca babasına güvendiği için ve onun her dediğini yapmak zorunda olduğu için kendini zayıf biri olarak görür. Babası onu her zaman kendi çıkarları için kullanmıştır. Fakat artık Derrick vardır. Ve ona tamamen güveneceğini bilir.

"Yönetimi hislerine ve tutkularına emanet etmeyi, bazı şeyleri akışına bırakması gerektiğini öğrenmeydi. Ancak bunu yapmayı öğrendiği zaman kendisine güvenmeyi öğrenebilecekti."
"Ama büyüdükçe bazı şeyler de hayatla birlikte değişmeye başladı. Yaşamlarımızın okul zamanlarımızdan çok daha farklı olduğu dönemlere adım attık."



You Might Also Like

0 yorum