Kieran Scott Aslında Hep Seni Sevdim

21:31:00

Günlük hayatın bunalımlarından sıkıldığımızda elinize alacağınız kitaplardan birisiyle karşınızdayım. K.J.Miller'ın hikayesi sizi farklı yerlere sürükleyecektir.

K.J.Miller çocukluğunu güle oynaya geçiremeyen bir genç kızdır. Babasının alkolik olması onu evde hem kendisini hem de küçük kardeşini koruyarak hayatını sürdürür.

Okulundaki tiyatro bölümünde sahne sorumlusu olduğunda hayatında birçok olay değişecektir. Senelerdir hoşlandığı Cameron'a yaklaşmak için bir şans ortaya çıkmıştır. Tiyatro'da başrol oyuncusu Tama...

Tama kendi işlerini yaptırmak için K.J ile arkadaşlık yapar. Yani K.J'yi kullanır. Ona Cameron'ı ayarlayarak arkadaş olduklarını kanıtlamak ister.

Fakat K.J'nin etrafında dolaşan üç erkek bunu engellemektedir. Yanlış davranışlarından dolayı en iyi arkadaşıyla bile arası açılmaya başlar. Cameron ona ilgi duymaya başlar fakat artık K.J. Cameron'un onun için olmadığını anlar.

Tama'nın gerçek yüzü ortaya çıktığında tiyatro'dan ayrılacağını söyler ve oyuna bir gün kala tüm ekibi yarı yolda bırakır. Tek çare K.J nin tiyatroda rol alması gerekir. Onun sahne korkusu mu yoksa grubu kurtarma isteği mi daha önde olacağını bilen tek kişi K.J den başkası değildir.

Sahneye korkarak çıktığında bir anda ayağı kayar ve yere kapaklanır. Işığın yönünü değiştirerek onu Glenn (ondan hoşlanan çocuklardan biri ve ona herkesin önünde bağırmıştır.) kurtarmıştır.

Sahne arasında Tama kulise gelir ve K.J onunla konuşarak sahneye dönmesini sağlar. Tiyatro sona ermiştir ve K.J'nin hayatı normale dönmeye başlar.

Artık babası tedavi olmaktadır. Evde her şey düzene girmeye başlayacaktır. En iyi arkadaşı ile arası düzelmiştir. Aşkı ise nihayet bulmuştur. Her anında yanında olan Robbie'yi. Aslında Hep Onu Sevmiştir.

"Sanırım her geçen gün yeni bir şey ler öğreniyorsunuz."

"Bunu söylemem çok uzun bir zamanımı almıştı. Uzun zaman sonra, duygularımı kelimelere dökmeye çalışmak... Onlardan çok uzun zamandır korkuyordum... Ama nasılsa işte Robbie'nin gözlerine bakmak bana yardımcı oluyordu. Ben de umutluyum."



You Might Also Like

0 yorum