Very Good Girls (İyi Kızlar)

17:59:00

Eğer bir filmde arkadaşlık, aşk konularının işlenmesinden hoşlanıyorsanız ve bu tarz filmler izlemeyi seviyorsanız bu filmi sevebilirsiniz.

Arkadaşlığın önemini gelişen olayların içinde aktarıyor yönetmen.

iyi kızlar ile ilgili görsel sonucu


Naomi Foner'ın yazıp yönettiği filmde;  Dakota FanningElizabeth OlsenSterling Jones başrolleri paylaşmaktadır.


Filmin konusu ise; liseden mezun olduktan sonra yaz tatilinde artık bekaret sorununu çözmeye karar veren New York’ lu iki genç kızın hikayesi anlatılmaktadır. Ancak bu düşündükleri kadar kolay olmamaktadır. Bir gün karizmatik bir sokak sanatçısına her ikisi birden aşık olunca işler karışır.



Lilly ve Gerri kumsaldayken tanıştıkları David'e aşık olduklarını ilk başta birbirlerine söylemezler. Daha sonra Gerri, David'ın nerede çalıştığını öğrenince ve aşık olduğunu Lilly'e söylediğinde Lilly çoktan David'e aşık olmuştur. Tabi David de Lilly'e.



Aşk üçgeni yine karşımızdadır. Lilly David ile olan ilişkisini Gerri'ye söylemekten çekinir. Kötü giden aile yaşantısının üstüne arkadaşından sır saklamak onu çok yormaktadır. Bu sahneleri izlerken "Gerri'ye söyle artık!" diye ekrana bağırdığımda oldu.
İyi Kızlar.


Bu sıralarda Gerri se david'e çoktan aşık olmuş hep onu düşünüyordur. Babası ölünce bir anda şoka giren Gerri, David'e onunla birlikte olması için yalvarır.



Lilly'e bu konuşmayı anlattığında David ile beraber olduklarını söyleyince Lilly sinirlenir ve David'den ayrılır. David ise aslında Gerri ile beraber olmamıştır. Bunu öğrendiğinde David fotoğrafçılık için Paris'e gitmektedir.

 Very Good Girls Resimleri.

Paris'e gitmek için taksiye binerken  Lilly ile David öpüşürler ve Gerri bu sahneyi gördüğünde yıkılır. Ve birbirleri ile konuşmamaya başlarlar. 

Bu sahnenin bu kadar çok konuşulmasının nedeni ise bunun Fanning‘in ilk çıp...

Filmin sonunda Lilly Üniversite'ye gitmek için evden ayrılırken David Paris'ten Gerri'ye bir fotoğraf yollar. Bunu Lilly'e göstermek için evlerine gider. Bu karşılamadan sonra da kızlar barışırlar.

Films centering around teenagers trying to lose their virginity have long b...

Film eğer canınız sıkıldığında izlenecek türden bir film. İzlerken başka düşüncelere unutturan cinsten. 

 IMDb'den 6.0 puan almıştır.
Benim de puanım 6.0. 
keyifli Seyirler. :)


You Might Also Like

0 yorum