50 First Dates

15:02:00

Kendimi yorgun veya halsiz hissettiğimde romantik komedi filmleri izlerim. Hem kafam dağılır hem de mutlu olurum.

50 First Dates de bu filmlerden sadece biri. Cuma veya cumartesi akşamlarını (ya da herhangi bir akşam) film izlemek isterseniz bu filmi izleyebilirsiniz.




50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile yaptığı kazadan sonra hafızasının bir bölümü silinen ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy.


Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai'deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür. Henry için uzun süreli bir ilişki söz konusu değildir, zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska'ya tekneyle gidip morsların sualtı yaşamını inceleme hayallerini sekteye uğratır. 

Fakat bir kafede Lucy'i görmesi ile bütün planları değişir. Lucy onun kalbini çalmıştır.


50 First Dates.


Ancak Lucy'nın hafıza sorunu onu hatırlamasına engeldir. Kazadan sonraki bütün anıları silinmiştir ve sadece kazadan öncesini hatırlar. Tarih onun için kaza günüdür. 


50 İlk Öpücük.

Lucy'nin hayatındaki en önemli iki kişi babası ve erkek kardeşidir ve Lucy üzülmesin diye onlar ellerinden geleni yaparlar. 


50 Ilk Öpücük : Fotograf Drew Barrymore.

Henry, Lucy için ona kazadan bahseden ve nasıl tanıştıklarını anlatan kısa bir video hazırlar ve böylece Lucy ilk şaşırsa da ertesi gün yine aynı durum tekrar eder durur. Bu yüzden Lucy daha fazla yük olmamak için Henry'den ayrılmaya karar verir.

50 первых поцелуев.


Peter Segal'ın yöetmenliği yaptığı filmin başrol oyuncuları; Adam Sandler ,  Drew Barrymore ,  Rob Schneider Sean Astin ,  Dan Aykroyd'dur.
İzlerken hem üzüntü hem de mutluluğun doyulmaz hissini yaşayacaksınız. 
Смотреть онлайн 50 первых поцелуев (2004) бесплатно в хорошем качестве 720 ...

 
IMDb'den 6.8 puan almıştır. 
Benim puanım 9.0 

Keyifli seyirler. :)

50 первых поцелуев - скриншоты.

You Might Also Like

0 yorum